Servis namiznih računalnikov

Servisiramo vse vrste namiznih računalnikov. Svetujemo in izvajamo nadgradnje programske in strojne opreme. Odstranjujemo viruse in zlonamerno programsko opremo. Optimiziramo sistem za hitrejše in tišje delovanje. Popravila izvedemo na našem servisu ali v vašem domu. Na opravljeno delo damo garancijo.

Popravila prenosnikov

Izvajamo vse vrste popravil prenosnikov vseh znamk. Odpravljanje težav s pregrevanjem, ki so najpogostejši vzrok okvar na prenosnikih. Zamenjava LCD ekranov po ugodnih cenah. Nadgradnje delovnega pomnilnika (RAM) in zamenjave trdega diska (HDD). Zamenjave oz. popravila matičnih plošč. Popravila napajalnih konektorjev. Splošno čiščenje prenosnikov. V ponudbi imamo tudi slovenske nalepke za tipkovnico v črni in beli barvi.

Menjava žarnic na projektorjih

ugodno najcenejše menjava žarnic projektorjev

Vam je na projektorju pregorela žarnica? Je cena nove previsoka in razmišljate o nabavi novega projektorja? Povprašajte nas in pripravili vam bomo ponudbo, ki vas bo prepričala v menjavo žarnice. Žarnice, ki jih vgrajujemo so visoko kakovostne in imajo garancijo. Rok dobave in montaže je cca. 10 dni. Projektor je potrebno prinesti na naš servis oz. se dogovoriti za osebni prevzem na vašem podjetju ali za dostavo preko pošte. Delo opravimo strokovno, sproti pa očistimo še filtre in povrnemo števce na projektorju. Kontaktirajte nas in se prepričajte o ugodnosti naše ponudbe.

Namizni računalniki po Vaši potrebi

Imate posebne želje kar se tiče konfiguracije ali izgleda vašega novega računalnika? Pri nas boste prišli na svoj račun, nudimo namreč sestavo računalika po vaših potrebah in željah. Prednost nakupa takega računalnika je v tem, da boste dobili natanko to kar potrebujete. Sestava takšnega računalnika traja v povprečju od 1-2 dni. Pridite in naredili vam bomo predračun brez obveznosti.